Nu på hösten kan man passa på att hitta prisvärda loungeset

Jag har länge funderat på att köpa nya trädgårdsmöbler till uterummet. Enda anledningen till att jag faktiskt inte har gjort det är för att jag är lite snål. Jag tycker det är dyrt med utemöbler, det kan jag villigt erkänna, och har man då i åtanke hur korta somrarna faktiskt är i vårt vackra land blir möblerna automatiskt dyrare om man tänker på hur mycket det används. Men nu är det ändå dags! Eftersom sommaren är slut sedan länge reas det ut snygga trädgårdsgrupper både till höger och vänster, och för en gång skull kan jag faktiskt rättfärdiga ett köp. Med tanke på hur billigt det är för tillfället vore det helt enkelt dumt att låta bli!

Vilken trädgårdsgrupp skall jag välja?

Nu kommer då det stora problemet, vilken sorts utemöbler skall jag välja? Egentligen hade jag velat ha ett loungeset i trädgården men kanske är det mer praktiskt med en matgrupp. Frågan är bara vad man använder mest. En loungegrupp kan jag krypa upp i med en bra bok, men om jag bjuder hem vännerna på middag är det mer praktiskt med ett stadigt matbord. Om jag istället köper en trädgårdsgrupp att sätta i uterummet kommer jag förstås kunna använda både rummet och gruppen längre. Vad hade ni gjort? Jag vet om att det är något av ett i-landsproblem, men det gör det faktiskt inte lättare!

  • Lätt att rengöra
  • Bekväm och inbjudande
  • Stilren och elegant
  • Kräva minimalt med omvårdnad
  • För mysiga kvällar med vännerna

Jag tror att jag skall ta reda på lite mer information om trädgårdsmöbler innan jag gör mitt beslut. Det hade nämligen varit typiskt min tur att falla pladask för en fantastiskt vacker grupp och sedan inse att den kräver konstant inoljning och omvårdnad. Trämöbler till exempel är väldigt fina att titta på, jag vet bara inte riktigt om jag hade haft tålamodet att ta hand om dem på rätt sätt. Jag vill ju kunna njuta till fullo under sommarhalvåret utan att behöva jobba för det!