Hur blockerar man skräppost?

Även om du troligtvis har ett inbyggt spamfilter på din epost är det långt ifrån tillräckligt. Så var det iallafall för mig, för det kunde slinka igenom flera hundra skräpmail i veckan. Väldigt irriterande, men nu har jag faktiskt äntligen hittat ett perfekt filter! Spamdrain heter det och programmet är superenkelt att ställa in. Har haft det i cirka två veckor nu och än så länge har ingen skräppost dykt upp.

  • SpamDrain ger en daglig personlig rapport
  • Man får prova gratis i 14 dagar
  • Programmet lär känna dig och dina preferenser

Jag använde mig av provperioden som ligger på 14 dagar och den kommer gå ut imorgon. Kommer jag då att köpa programmet? Svaret är ja. Många program jag har provat tidigare har visserligen lyckats med att blockera skräppost men även viktiga mail har fastnat ibland och det är ju inte så bra. Med SpamDrain har detta inte hänt och därför är jag helnöjd.