Varför montera själv eller jaga snickare när man kan få hjälp från start till slut.

Vi har bytt fönster på stugan i sommar. Jätteskönt känns det att det är gjort! Vi funderade massor innan vi kom till skott. Förutom att man ska välja vilken typ av fönster och utseende och så, så ska man ju även bestämma huruvida man vill göra allt själv eller om man ska anlita proffs. Det blir ju en aning skillnad i kostnad om man anlitar men samtidigt måste man räkna sin egen tid också, den är ju också värd nåt. Vi fixade till slut vår montering enkelt och lätt eftersom företaget vi beställde av även monterade.

Det stora valet

För oss löste det sig alltså väldigt smidigt i slutändan, men det var en lång väg till det beslutet. Det var bara en slump som gjorde att vi såg att de faktiskt erbjöd montering vid beställning vilket var det som fällde avgörandet i vilken leverantör det blev för oss. Då vi tog måttbeställda fönster så tog det en stund att sitta och jämföra olika leverantörer via deras hemsidor, men vi gjorde det eftersom vi såg att det kan skilja en hel del. När vi hade kollat och jämfört så hade vi till slut två företag kvar på vår lista som vi skulle välja mellan.

  • Vilken variant av fönster vill du ha?
  • Vill du ha två eller treglas?
  • Behöver de vara öppningsbara?

Det var när vi ringde den första av de två vi blev fast. De var så supertrevliga och hjälpsamma så vi hade inte hjärta att ringa den andra ens. De gav oss massor med tips som vi inte tänkt på, t.ex att man kanske på vissa ställen kan spara en slant om man inte behöver ha ett öppningsbart fönster överallt. Där hade vi ju ett par ställen där det faktiskt funkar med fast fönster, enkelt många