Hyra nya lokaler eller bygga ut flexibelt med flyttbara modulhus

Den skola där jag är rektor ska renoveras. Vi stod inför valet att under renoveringen hyra lokaler eller inhysa verksamheten i moduler. Valet föll på alternativ två vilket jag är mycket nöjd med. Nu får barnen vara kvar i området de är bekanta med och kan leka på skolgården under rasterna. Lokalerna är dessutom riktigt trevliga och ombonade.

Det känns att de kommer att fungera väl och att barnen kommer att ha det bra under renoveringen. Energieffektiv uppvärmning med flexibla lösningar Närvarostyrd ventilation ger god luft Akustiktak skapar behaglig ljudnivå Jag kan verkligen rekommendera mobila lokaler om ni ska renovera eller tillfälligt behöver mer utrymme. För en skola är moduler en riktigt bra lösning under en renovering, då det gör att barnen kan vara kvar i en miljö som är trygg och välbekant. Jag tror att det även passar behoven hos många andra verksamheter. Vi är väldigt nöjda med modullösningen.