Industrigolvet ska vara säkert och tåligt i många år

På vår industri hade vi tidigare obehandlade golv som lätt fick fläckar och var svåra att hålla rena eftersom fogar och liknande fanns. Efter att vi gjort en betongslipning av golven upplever vi en stor förändring. För det första blev golven betydligt lättare att sköta efter slipningen. När något spills på golven suger de heller inte åt sig som tidigare utan spillet ligger kvar på ytan.
Även om spillet inte torkas direkt är risken för fläckar minimal.

  • Golvet blir lätt att hålla rent
  • Ytan tål belastning
  • Golvet blir helt fogfritt

Industrigolv i betong tål mycket tung och kraftig belastning och behandlas de rätt kan man också spilla på dem utan att behöva oroa sig för fläckar. Gör som vi har gjort och slipa ditt betonggolv för att se till att det verkligen håller sig snyggt och är lättskött under en lång tid framöver.
Du kommer garanterat inte ångra dig, och dessutom är det inte så dyrt.