Vilket företag ska jag anlita?

Nu har vi i ledningsgruppen på mitt företag äntligen tagit det viktiga beslutet om vilka som ska renovera golvet i vårt lager!

För tillfället är det  ett fruktansvärt slitet målat betonggolv och färgen har börjat flagna. Det är på tok för gammalt och klarar egentligen inte av trycket vi behöver lägga på det varje dag.

För några veckor sedan tog jag på mig att göra research om olika golvtyper för att lättare kunna prata med leverantörer. Det finns en hel värld av olika tillvägagångssätt och golv fick jag snabbt lära mig, så det som skulle bli ett litet research arbete blev helt plötsligt långa kvällar med research… Det jag märkte var att det var en leverantör som dök upp gång på gång. På den här sidan kände jag att jag fick mycket hjälp bara av att läsa! Inhab som företaget heter gör allt ifrån diamantslipning till linjemålning och hela golv för många olika miljöer. De verkade sannerligen vara riktiga golvexperter!

Efter att ha klickat runt på deras hemsida kom jag fram till en lösning. Vi kommer använda oss av Inhab för att slipa och polera golvet i vårt lager. Det blir helt fogfritt och med ett ytskikt som gör det riktigt lättstädat. Med metoden de använder kommer golvet också tåla all belastning vi har.

Nu känner alla vi i ledningen att vi hittat det bästa alternativet för oss. Det ska bli riktigt skönt att få den här renoveringen fixad. Det är viktigt med research innan man kastar sig ut i projekt. Den här gången gick det väldigt smidigt och när jag pratat med Inhab har de varit öppna och villiga att svara på alla mina dumma frågor.

Hittar man rätt så blir livet lätt!