Nu när det blir mörkt

Ja, vad brukar ni göra såhär års? Solen går upp runt 8 – 9 tiden och ner igen redan vid 15.

Vad gör ni för att hålla er pigga och glada?

Är ni trötta på samma gamla hak? 

Jag skulle verkligen rekommendera ett ställe som heter Beachcenter. Låter det spännande? Inte?

Låt mig berätta.

Beachcenter har världen största beachvolleyhall, här kan man spela beachvolleyboll året runt vilket är magiskt under vintermånaderna, jag och mina vänner brukar åka hit varje november och varje december, det är som balsam för själen. Strosa runt bland sand med varsin paraplydrink. 

Utöver att vi spelar beachvolleyboll så brukar vi även spela en runda shuffleboard vilket är ett otroligt roligt spel.

När ljuset försvinner snabbt under dagarna så tycker jag att det är viktigt att man hittar på aktiviteter. Aktiviteter som är lite annorlunda. Samla ihop ett gött gäng och testa. Det är så värt det.